vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Franse beurs blijft overtuigen

De Franse beurs ligt er technisch bezien erg sterk bij. De CAC 40 index is onlangs opwaarts door een belangrijke weerstand gebroken en weet deze uitbraak vast te houden.

Met de sterke stijging vanaf begin dit jaar is de index boven de toppen van maart en december vorig jaar gebroken. Hiermee is er ruimte vrijgekomen voor een stijging richting de top van januari vorig jaar rond 7.385 punten. Dit is tevens het all-time high.

Het positieve plaatje blijft intact zolang de Franse index boven de voormalige weerstand noteert. Bij een eventuele correctie zal dit niveau rond 6.825 punten moeten terugkeren als nieuwe steun om de eerdere verbeteringen niet te neutraliseren.


Wouter Slot is technisch analist bij Tostrams en IEX. Hij schrijft zijn columns op persoonlijke titel. De informatie in zijn columns is niet bedoeld als professioneel of particulier beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 
Wouter Slot

Analyse door: Wouter Slot

Wouter Slot is senior analist bij Tostrams binnen de IEX Group. Voor Tostrams schrijft hij al sinds 2007 technische analyses. Al op jonge leeftijd bleek hij geïnfecteerd met het TA-virus en daarom koos hij al vroeg in zijn werkzame leven voor een baan in de beleggingswereld. Hij leest de grafieken als geen ander en weet met b...

Meer over Wouter Slot