vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Welkom op Tostrams.nl

Tostrams.nl is sinds 1999 dé technische analyse website van Nederland. Tostrams is een beleggingssite en biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor particuliere en professionele beleggers. Royce Tostrams is de oprichter van Tostrams.nl, dat sinds juni 2017 onderdeel is van IEX Media B.V.

Ons team bestaat uit drie zeer ervaren technisch analisten die dagelijks voor u de belangrijkste beurzen volgen en u voorzien van kansen in de markt. Het ervaren analistenteam bestaat uit: Royce Tostrams, Wouter Slot en Jacob Tromp.

 

Wat doen wij?

Tostrams geeft u al ruim 20 jaar vertrouwen in uw beleggingen. Als onafhankelijke beleggingssite beiden wij beleggingsadviezen op basis van deze beleggingsmethodiek. Dit alles met als doel om u instaat te stellen een hoger rendement op uw beleggingen te behalen. Het bepalen van de juiste koop- en verkoopmomenten en kansen zien in de markt is dan ook onze belangrijkste uitdaging. 

 

Het Tostrams aanbod

  • Toegang tot dagelijks geupdate aandelenanalyses en marktcommentaar
  • Ontvang concrete koop- en verkoopsignalen van ruim 500 instrumenten
  • Ontvang dagelijks onze nieuwsbrieven met de laatste tips en adviezen
  • Toegang tot 4 modelportefeuilles
  • Toegang tot de aandelenselector
  • Stel persoonlijke alerts in op koersniveaus en technische signalen
  • Toegang tot TA cursusmateriaal en het Tostrams 10-stappenplan

 

Het team 

Royce Tostrams

Royce P.B. Tostrams is sinds eind jaren 70 betrokken bij de financiële markten. Hij werkte o.a. bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Tostrams heeft in 1999 de TOSTRAMS Groep opgericht, om onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor particuliere en professionele beleggers te kunnen aanbieden. 

Wouter Slot

Wouter Slot is senior analist bij de Tostrams Groep binnen de IEX Group. Voor Tostrams schrijft hij al sinds 2007 technische analyses. Al op jonge leeftijd bleek hij geïnfecteerd met het TA-virus en daarom koos hij al vroeg in zijn werkzame leven voor een baan in de beleggingswereld. Hij leest de grafieken als geen ander en weet met behulp van trendlijnen en indicatoren de beste kansen voor de abonnees te selecteren.

Jacob Tromp

Jacob Tromp is sinds februari 2018 verbonden aan Tostrams als technisch analist. Tijdens zijn stage bij Tostrams Groep is Jacob in contact gekomen met technische analyse en hij heeft sindsdien niet meer anders naar de markt kunnen kijken. 

Zijn analyses zijn gebaseerd op historische koersbewegingen en het herkennen van trends en koerspatronen. Jacob schrijft meerdere malen per maand analyses voor Tostrams Groep, Belegger.nl, Beursduivel en IEX Premium.