Beursblik: NSI bevestigt outlook na matig kwartaal
Beeld: NSI

Beursblik: NSI bevestigt outlook na matig kwartaal

(ABM FN-Dow Jones) NSI heeft een minder sterk resultaat geboekt dan verwacht, maar herhaalde wel de outlook, zodat het kwartaalbericht als neutraal kan worden bestempeld. Dat stelde ING donderdag in een rapport.

De balans van NSI werd sterker doordat de schuld sneller daalde dan de waarde van de portefeuille. Het vastgoedfonds hoeft pas in februari 2026 schulden af te lossen.

De door NSI gehandhaafde verwachting van 1,85 tot 2,00 euro aan EPRA-winst in 2024 komt min of meer overeen met de taxaties van ING. De bank mikt op 2,05 euro per aandeel.

ING heeft een Houden advies met een koersdoel van 21,00 euro. Het aandeel NSI stond donderdag 0,1 procent hoger op 17,54 euro in reactie op de resultaten.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!