vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Dit artikel is alleen voor abonnees

Wilt u het artikel ‘Magere trading update Accsys ’ verder lezen?

Voor slechts 15,95 per maand heeft u onbeperkt toegang tot onze Premium content en ontvangt u dagelijks professionele aandelenanalyses en kooptips.

Premium Jaarcijfers Accsys verwacht rond 26 juni, trading update houdt niet over

Magere trading update Accsys

Houtveredelaar Accsys kwam recent met een tussentijdse trading update. Die was niet direct om vrolijk van te worden.

De trading update van houtveredelaar Accyss eerder deze maand was tamelijk summier, maar bevatte toch wat interessante details. Dat het concern door een lastige periode gaat, zal beleggers niet zijn ontgaan. De koers van het aandeel ligt onder druk, in schril contrast met de bullish stemming op de rest van de markt.

Accsys houdt het positief in de trading update en stelt dat de verkopen van Accoya "veerkrachtig" waren. Toch daalden de verkopen in volumes gemeten yoy - het concern hanteert een gebroken boekjaar - met afgerond 11%. Die lagere volumes komen overigens niet als een verrassing: het was al eerder duidelijk dat het concern worstelde met lastige marktomstandigheden, om tal van redenen.

Dit artikel is alleen voor abonnees.
Wilt u verder lezen en meer rendement behalen?

U leest onze Premium artikelen voor slechts 4,32 per week. Als abonnee van Tostrams ontvangt u onbeperkt toegang tot al onze onafhankelijke analyses en kooptips. Neem nu een abonnement op Tostrams en verhoog het rendement op uw beleggingen!