vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Dit artikel is alleen voor abonnees

Wilt u het artikel ‘Renteverschillen tussen de eurozone en de VS zullen oplopen’ verder lezen?

Voor slechts 15,95 per maand heeft u onbeperkt toegang tot onze Premium content en ontvangt u dagelijks professionele aandelenanalyses en kooptips.

Premium Renteverschillen tussen de eurozone en de VS zullen oplopen

Renteverschillen tussen de eurozone en de VS zullen oplopen

De financiële markten blijven in de ban van het rentebeleid van de centrale banken. Het meest recente renteplaatje oogt complex en is relevant voor elke belegger.

De hoogte van de rente is een belangrijke bepaler voor de waardering van aandelen. Het zal beleggers niet zijn ontgaan dat het rentebeleid van de centrale banken - en dan vooral dat van de Fed en ECB - veel aandacht krijgt van de financiële markten.

Dit jaar staat vooral in het teken van een reeks renteverlagingen door de leidende centrale banken, terwijl beleggers in Europese aandelen vooral ook hopen dat de economie van de eurozone een herstelfase in zal gaan.

Dit artikel is alleen voor abonnees.
Wilt u verder lezen en meer rendement behalen?

U leest onze Premium artikelen voor slechts 4,32 per week. Als abonnee van Tostrams ontvangt u onbeperkt toegang tot al onze onafhankelijke analyses en kooptips. Neem nu een abonnement op Tostrams en verhoog het rendement op uw beleggingen!