vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee
Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland

Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland

Just Eat Takeaway.com heeft de keuze gemaakt om alle activiteiten in Nieuw-Zeeland in de komende weken stop te zetten. De maaltijdbezorger wil het bedrijf efficiënter maken en zich meer richten op het opbouwen van een duurzaam, winstgevend merk. 

Financiële details zijn niet bekendgemaakt en de impact zal volgens het concern niet groot zijn. Menulog (Nieuw-Zeeland) vertegenwoordigt een klein deel van het totale bedrijf en de omvang ervan is volgend het bedrijf onvoldoende om een gezond bedrijf op deze markt te behouden. 

In een interview met Jitse Groen, dat onlangs verscheen, ging het al over het AZN (Zuid-Europa, Australië en Nieuw Zeeland)-segment. Mocht u dat interview nog niet gelezen hebben, kijk dan hier. Daarvoor heeft u wel een Premium-abonnement nodig. Hebt u dat nog niet? Klik dan hier.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 
Redactie IEX

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX