Altijd en overal op de hoogte met de gloednieuwe Tostrams-app

Altijd en overal op de hoogte met de gloednieuwe Tostrams-app

We hebben goed nieuws! Er is afgelopen tijd hard gewerkt aan een splinternieuwe Tostrams-app en die staat inmiddels klaar voor gebruik. 

Download de nieuwe Tostrams-app! 

Altijd en overal op de hoogte met de gloednieuwe Tostrams-app. Mis van uw favoriete aandeel geen enkele TA-update meer, volg de laatste advieswijzigingen waar en wanneer u wilt en blijf op hoogte van het laatste beursnieuws & koersinformatie. Download de app en ontdek alle op uw telefoon of tablet!

De nieuwe Tostrams-app – highlights

Op de homepagina - die u naar eigen voorkeur kunt instellen - vindt u een overzicht van onze TA updates, trades (alleen zichtbaar voor abonnees), modelportefeuilles en indices. 

De koersenpagina’s zijn erg overzichtelijk. Bij ieder aandeel presenteren we de korte -en lange termijn analyses. Bovendien vindt u bij ieder aandeel het laatste nieuws, de agenda en het actuele beleggingsadvies op basis van technische analyse (voor Tostrams-abonnees). Ook kunt u alerts instellen op de door u gewenste aandelen (let op dat u wel meldingen van Tostrams toestaat).

Ook altijd binnen handbereik onder de button 'Nieuws': het liveblog met de intraday updates van de aandelenmarkt, het laatste beursnieuws, de (dividend) agenda.

Voor Tostrams-abonnees hebben we alle trades, lange termijn analyses, portefeuille updates en meer op één plek samengebracht onder de button 'Advies'. Vergeet dus niet als Tostrams-abonnee in te loggen! 

Tenslotte kunt u onder het kopje ‘Mijn Tostrams’ uw eigen portefeuille en watchlist samenstellen. Bij instellingen kunt u  informatie vinden zoals: gebruikersinformatie, notificaties, dark-modus en meer! 

Download de app en blijf op de hoogte waar en wanneer u wilt! 

Download de nieuwe Tostrams-app snel via de App Store of Google Play. Vergeet daarbij als Tostrams-abonnee niet in te loggen voor toegang tot alle Premium-content.

 

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 
Tostrams.nl

Auteur: Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl