vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Dit artikel is alleen voor abonnees

Wilt u het artikel ‘Groei Nvidia lijkt geen grenzen te kennen ’ verder lezen?

Voor slechts 15,95 per maand heeft u onbeperkt toegang tot onze Premium content en ontvangt u dagelijks professionele aandelenanalyses en kooptips.

Premium Artificial Intelligence-boom stuwt resultaten Nvidia tot grote hoogte
Beeld: Nvidia

Groei Nvidia lijkt geen grenzen te kennen

Nvidia wist woensdag nabeurs weer de toch extreem hoge verwachtingen te overtreffen. En aan het groeiverhaal komt voorlopig nog geen eind. Nvidia wist wederom de hooggespannen verwachtingen te overtreffen met een omzet van $26 miljard in het eerste kwartaal van fiscaal 2025. Daarmee kwam de omzetgroei uit op 262%(!) en dat is echt ongekend hoog voor een dergelijk groot bedrijf.Deze groei werd mogelijk gemaakt door de Datacenterdivisie, waar de groei zelfs 427% was en de omzet uitkwam op $22,6 miljard. Bij kleine startups zijn zulke groeicijfers al extreem goed; voor het op twee (Microsoft, Apple) na grootste bedrijf van de wereld is zoiets ongekend.

Dit artikel is alleen voor abonnees.
Wilt u verder lezen en meer rendement behalen?

U leest onze Premium artikelen voor slechts 4,32 per week. Als abonnee van Tostrams ontvangt u onbeperkt toegang tot al onze onafhankelijke analyses en kooptips. Neem nu een abonnement op Tostrams en verhoog het rendement op uw beleggingen!