vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Dit artikel is alleen voor abonnees

Wilt u het artikel ‘Aanhoudende winstdruk bij DHL Group ’ verder lezen?

Voor slechts 15,95 per maand heeft u onbeperkt toegang tot onze Premium content en ontvangt u dagelijks professionele aandelenanalyses en kooptips.

Premium DHL Group herhaalt jaarprognose

Aanhoudende winstdruk bij DHL Group

De cijfers van logistieke reus DHL Group over het eerste kwartaal kennen weinig verrassingen. Het concern zit in een lange downturn, maar blijft bovenal optimistisch en herhaalt de jaarprognose.

DHL Group-topman Tobias Meyer spreekt over een ongewoon lange fase van low momentum in de mondiale handel. De focus van het management van DHL Goup (voorheen Deutsche Post DHL) ligt dan ook op de ingezette capaciteit en kostenbeheersing.

De cijfers over het eerste kwartaal wijken niet veel af van de marktverwachting. Het concern herhaalt ook de jaarprognose die qua operationeel resultaat nauwelijks tot geen groei voorziet dit jaar.

Dit artikel is alleen voor abonnees.
Wilt u verder lezen en meer rendement behalen?

U leest onze Premium artikelen voor slechts 4,32 per week. Als abonnee van Tostrams ontvangt u onbeperkt toegang tot al onze onafhankelijke analyses en kooptips. Neem nu een abonnement op Tostrams en verhoog het rendement op uw beleggingen!