vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Dit artikel is alleen voor abonnees

Wilt u het artikel ‘Resultaten PostNL nog slechter dan gevreesd, duurdere postzegel geen gamechanger’ verder lezen?

Voor slechts 15,95 per maand heeft u onbeperkt toegang tot onze Premium content en ontvangt u dagelijks professionele aandelenanalyses en kooptips.

Premium Is koersafstraffing aandeel PostNL terecht?

Resultaten PostNL nog slechter dan gevreesd, duurdere postzegel geen gamechanger

PostNL heeft beleggers wederom teleurgesteld met de resultaten. De markt rekende al op een verlies, maar het bedrijf dook nog wat dieper in het rood dan voorzien.

Het blijft kommer en kwel bij PostNL. De koers steeg vorige maand nog flink na het bod van de Tsjechische miljardair Kretinsky op IDS, het Britse moederbedrijf van Royal Mail, waar hij al een belang van 27% in heeft. Kretinsky bezit ook 30% in PostNL. IDS sloeg het bod echter af en nadien is het stil gebleven.

Beleggers in PostNL moeten het dus weer doen met de stand alone prestaties van het bedrijf en die zijn wederom niet al te best. De koers krijgt hierop andermaal een tik en nadert de all-time low van maart 2020 van nipt boven de euro. In mei 2021 stond er nog ruim €4,80 op de borden door de e-commerce hype als gevolg van corona.

Dit artikel is alleen voor abonnees.
Wilt u verder lezen en meer rendement behalen?

U leest onze Premium artikelen voor slechts 4,32 per week. Als abonnee van Tostrams ontvangt u onbeperkt toegang tot al onze onafhankelijke analyses en kooptips. Neem nu een abonnement op Tostrams en verhoog het rendement op uw beleggingen!