vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Dit artikel is alleen voor abonnees

Wilt u het artikel ‘Reden voor optimisme bij DSM-Firmenich ’ verder lezen?

Voor slechts 15,95 per maand heeft u onbeperkt toegang tot onze Premium content en ontvangt u dagelijks professionele aandelenanalyses en kooptips.

Premium Reden voor optimisme bij DSM-Firmenich
Beeld: Cjp24 CC BY-SA 4.0

Reden voor optimisme bij DSM-Firmenich

DSM-Firmenich wist niet te verrassen met zijn trading update, maar er was weinig mis met de cijfers. Betere tijden liggen in het verschiet.

DSM-Firmenich is de afgelopen jaren een opvallend volatiel aandeel gebleken. Vlak voor corona noteerde het fonds nog rond de €115, om na een beperkte coronadip te stijgen tot maar liefst €200 - wat negatieve rente al niet weet te doen met de waardering van een (groei-)fonds.

De overname van - DSM zelf houdt stug vast aan 'fusie met' - het Zwitserse Firmenich deed de koers bepaald geen goed. Onder zware marktomstandigheden dook de koers van het aandeel in etappes omlaag tot een low van €77 oktober vorig jaar.

Dit artikel is alleen voor abonnees.
Wilt u verder lezen en meer rendement behalen?

U leest onze Premium artikelen voor slechts 4,32 per week. Als abonnee van Tostrams ontvangt u onbeperkt toegang tot al onze onafhankelijke analyses en kooptips. Neem nu een abonnement op Tostrams en verhoog het rendement op uw beleggingen!