vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Dit artikel is alleen voor abonnees

Wilt u het artikel ‘ForFarmers zet ingezet herstel voort ’ verder lezen?

Voor slechts 15,95 per maand heeft u onbeperkt toegang tot onze Premium content en ontvangt u dagelijks professionele aandelenanalyses en kooptips.

Premium ForFarmers waagt zich niet aan winstprognose

ForFarmers zet ingezet herstel voort

Veevoederbedrijf ForFarmers heeft de resultaten over het eerste kwartaal fors weten op te voeren. De vergelijkingsbasis was wel bijzonder zwak. Het is onzeker in welke mate het bedrijf het herstel verder vorm kan geven.

ForFarmers uit Lochem heeft het resultaatherstel uit de tweede helft van vorig jaar door weten te trekken in het eerste kwartaal van dit jaar. CEO Pieter Wolleswinkel omschreef 2023 als overgangsjaar, waarin de nieuwe strategie van een nauwere samenwerking met de lokale boer steeds meer vruchten afwierp.

Wolleswinkel is vooral in zijn nopjes met de stijging van de (meng)voervolumes, ook al is de toename beperkt. Hij ziet dit als een teken van succes van de lokale aanpak tegen de achtergrond van lastige marktomstandigheden met krimpende veestapels. "De volumeontwikkeling bevestigt dat we bijdragen aan een goed rendement op het boerenbedrijf", aldus de nog verse CEO.

Dit artikel is alleen voor abonnees.
Wilt u verder lezen en meer rendement behalen?

U leest onze Premium artikelen voor slechts 4,32 per week. Als abonnee van Tostrams ontvangt u onbeperkt toegang tot al onze onafhankelijke analyses en kooptips. Neem nu een abonnement op Tostrams en verhoog het rendement op uw beleggingen!