Ajax en Ziggo verlengen samenwerking
Beeld: AFC Ajax

Ajax en Ziggo verlengen samenwerking

(ABM FN-Dow Jones) Ajax en VodafoneZiggo hebben hun langlopende samenwerking verlengd. Dit maakte de Amsterdamse voetbalclub woensdagochtend bekend.

Het telecombedrijf is sinds 2015 shirt- en hoofdsponsor van Ajax en tekent bij voor minimaal twee seizoenen.

Het huidige contract loopt nog tot en met komend seizoen. De nieuwe overeenkomst loopt tot medio 2027, met een optie op verlenging tot medio 2029. In de samenwerking komt meer nadruk te liggen op maatschappelijke initiatieven, aldus Ajax.

"We zijn VodafoneZiggo dankbaar voor hun vertrouwen in de toekomst van Ajax. We zijn al bijna tien jaar partners en mede dankzij deze onvoorwaardelijke steun kunnen we werken aan een betere toekomst van onze club, aan de resultaten die we willen behalen en aan de impact die we willen maken op én naast het veld", zei Menno Geelen, ad interim algemeen directeur bij Ajax.

Ajax en VodafoneZiggo blijven online en op Ziggo Sport exclusieve content aanbieden.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!