vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee
Topman Manchester United stapt op
Beeld: ABM Financial News

Topman Manchester United stapt op

(ABM FN-Dow Jones) Topman Richard Arnold van Manchester United stapt aan het einde van het jaar op, nu de Britse miljardair Sir Jim Ratcliffe op het punt lijkt te staan een kwart van de aandelen van de voetbalclub op te kopen. Dit werd woensdag bekendgemaakt.

Directeur Patrick Stewart zal na het vertrek van Arnold de rol van interim-directeur op zich nemen, totdat een nieuwe CEO is gevonden.

Ineos Group van Ratcliffe zou dicht bij een deal zijn om een kwart van de aandelen Manchester United te kopen. Afgelopen week meldde de BBC nog dat een deal nog deze maand kan plaatsvinden. Ratcliffe zal naar verwachting omgerekend ongeveer 1,4 miljard euro betalen voor het belang van 25 procent in de voetbalclub.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!