vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee
ING zet Exor op kooplijst
Beeld: ABM Financial News

ING zet Exor op kooplijst

(ABM FN-Dow Jones) ING is gestart met het volgen van Exor met een koopadvies en een koersdoel van 107,00 euro. Dit bleek dinsdag uit een analistenrapport van de bank.

ING stelde vast dat de investeerder in de Europese auto-industrie met een verbreding van de investeringsportefeuille naar luxe-artikelen, de gezondheidssector en technologie, waar Exor nu actief naar kansen speurt, meer balans kan aanbrengen. En dit kan het aandeel in beweging zetten, denkt ING.

Exor zit voor meer dan 60 procent in Ferrari, Stellantis en CNHi. Exor zelf staat onder controle van de Italiaanse familie Agnelli.

Het koersdoel van 107 euro baseert ING op de som-der-delen van in totaal 165 euro per aandeel, waarop de bank een korting zet van 35 procent. Het aandeel Exor noteert momenteel echter tegen een korting van 43 procent, terwijl dit over de afgelopen tien jaar gemiddeld 30 procent was.

Het aandeel Exor noteerde dinsdag op een groen Damrak 1,3 procent hoger op 79,00 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!