vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee
Honeywell en Arcadis bundelen krachten om kantoren energiezuiniger te maken
Beeld: Arcadis

Honeywell en Arcadis bundelen krachten om kantoren energiezuiniger te maken

(ABM FN-Dow Jones) Honeywell en Arcadis hebben woensdagochtend een samenwerking aangekondigd om de tools en diensten te leveren die het energieverbruik en de CO2-uitstoot in kantoorgebouwen over de hele wereld helpen optimaliseren. Dit bleek woensdag uit een persbericht, waarin geen financiële details werden vermeld.

Met een initiële focus op vijf projecten op verschillende locaties over de hele wereld, zullen de bedrijven gezamenlijk een reeks totaaloplossingen aanbieden om klanten te helpen sneller vooruitgang te boeken in de richting van hun CO2-reductiedoelstellingen.

De relatie tussen Honeywell en Arcadis is niet exclusief en beide bedrijven verwachten aanvullende samenwerkingen toe te voegen om hun aanbod op dit gebied te verbeteren.

"De kracht van Arcadis is ons vermogen om klanten te helpen identificeren waar verandering de meeste impact kan hebben in hun organisatie als het gaat om hun energieverbruik en ecologische voetafdruk", zegt Alan Brookes, CEO van Arcadis, in een toelichting.

"Door samen te werken met Honeywell kunnen we dat inzicht gebruiken en een end-to-end service bieden, van planning tot uitvoering en doorlopend onderhoud, zodat klanten het energieverbruik binnen hun gebouwen portfolio kunnen verminderen en de waarde van hun investering kunnen aantonen aan de belangrijkste belanghebbenden."

ABM Financial News
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!