vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee
Update: State Street zal niet reageren op overnameberichten Credit Suisse
Beeld: ABM Financial News

Update: State Street zal niet reageren op overnameberichten Credit Suisse

(ABM FN-Dow Jones) State Street zei geen verder commentaar te geven op berichten dat het Credit Suisse zou willen overnemen. Dit meldde The Wall Street Journal woensdag.

De Zwitserse zakanblog Inside Paradeplatz meldde woensdag dat het in Boston gevestigde bedrijf voor financiële dienstverlening 9 Zwitserse frank per aandeel zou kunnen bieden voor de Zwitserse bank.

Een woordvoerder van State Street zei dat het bedrijf zich momenteel richt op een lopende eerder aangekondigde overname en weigerde verder commentaar te geven op mediaberichten dat het Credit Suisse zou willen overnemen.

"Zoals we eerder hebben gezegd, zijn we gefocust op de lopende overname van de activiteiten van Brown Brothers Harriman's Investors Services", zei een woordvoerder van State Street. "We gaan niet reageren op recente mediaberichten."

Credit Suisse weigerde commentaar te geven.

Het aandeel Credit Suisse sloot woensdag 3,8 procent hoger op 6,96 Zwitserse frank, nadat het aandeel eerder nog meer dan 7 procent lager noteerde na een winstwaarschuwing.

Update: om reactie State Street toe te voegen.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!