vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

Vooruitblik

  1. Vooruitblik: Big Tech verovert letterlijk hele wereld

    Met AEX op jaartop gaan we H2 en het cijferseizoen in. ASML op de IEX Beleggersdag, álle waarderingen Damrak en nog veel meer.

  2. Russische beren, tech-stieren, S&P shorters, het R-woord en venijnige agenda

    Afwachten hoe markten reageren op draaien en keren in Rusland. Cijfers Prosus en Nike, cruciale macrodata en hoe verder in H2?

  3. Vooruitblik: invoering CBDC komt snel naderbij

    Een vrijwel lege bedrijfsagenda, maar wel enkele relevante macrocijfers en de Europese Commissie lijkt haast te hebben met de invoering van de CBDC.

  4. Fed en ECB bepalen het lot van een prille nieuwe bullmarkt

    Zorgen centrale banken eindelijk voor wat richting? Plus: banken, luxe, Meta en de Magnificent 7.

    Aan de agenda zal het niet liggen komende week. De beurs snakt naar een zuchtje wind en er staat een stoet aan centrale bankiers klaar om te helpen blazen. Maar welke kant op?

  5. Vooruitblik: de AI-sneltrein is vertrokken, maar het is nooit te laat

    Op papier wacht een rustige beursweek, maar ondanks marktbrede Wall of Worry is er eindeloze AI-fantasie. En we staan nog maar aan het begin.

  6. Vooruitblik: alle ogen weer op de Fed

    In de VS is een voorlopig akkoord bereikt over het verhogen van het schuldenplafond, ex-dividendnoteringen voor Aalberts, Aegon en Van Lanschot, en verhuizen Philips en UMG naar Wall Street?

  7. Vooruitblik: tussen schuldenplafond, recessie en AI-fantasie

    Nog geen schuldenplafondakkoord, Q1's Aalberts, Nvidia en Zoom, Shell-AvA, tips voor nú AI-beleggen en hoe dit jaar alles anders is.

  8. Vooruitblik: gevangen tussen schuldenplafond en AI-fantasie

    Hoe lang nog saaiwaartsen? Over kansen en risico's schuldenplafond, AI-fantasie in versnelling en Q1's Aegon, Alfen, HAL, InPost en B&S.

  9. Vooruitblik: waarde of groei, dat is nu de vraag

    Alles over Q1's Ahold, ABN, ING, Post en Pharming, AEX en sectoren onder de loep, VS inflatie én Berkshire waarschuwt en grapt weer eens.

  10. Vooruitblik: heftige beursweek in het verschiet met Shell, Apple, Fed en ECB

    Q1's Apple, Shell, Arcelor, DSM, Wolters, AMG, Aperam, BAM, Broadcom en VW, rentebesluiten ECB en Fed en veel macrodata.

  11. Vooruitblik: beste bedrijven, vertel ons waar we in hemelsnaam staan

    Bodem cyclus of niet? Bedrijfscijfers domineren beursweek: ASMI, Besi, Philips, Randstad, Unilever, Alphabet, Amazon, Meta en meer.

  12. Vooruitblik: Q1's ASML, Heineken, JET, CM, Flow, Tesla en Netflix!

    Recessie of niet, Q1-cijferseizoen draait en we krijgen deze week mooie dwarsdoorsnede markt. En let op de voorlopende macro's.

  13. Vooruitblik: het is een wonder dat we op +10% staan

    De Wall of Worry? Die wordt almaar hoger. Fastned, Tom2, Fagron, banken VS, Samsung waarschuwt en let op inflatie VS en Fed.

  14. Vooruitblik: gelukkig hebben we het dividendseizoen nog

    AEX +10% in Q1 ondanks... wat niet? Unieke beurs dus. Shell, Nedap, inkoopmanagersindices, dividend en op Goede Vrijdag Payroll Report.

  15. Vooruitblik: blijf door de risico's heen vooral de kansen zien

    En de banken? Ze ploegden voort. Pharming, Ebusco, EU-inflatie, hoe duur is de AEX, AI-fantasie en waar is Deutsche Bank gebleven?