Zoeken:

B2B

Over TOSTRAMS

De TOSTRAMS Groep is een beleggingsadviesbureau en biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van Technische Analyse voor particuliere maar ook voor professionele beleggers, zoals Banken & Brokers.
Daarnaast organiseert de TOSTRAMS Groep voor Banken & Brokers regelmatig presentaties, beleggingstrainingen en seminars.


B2B

TOSTRAMS Groep levert content en facilitaire diensten (databases) aan Banken & Brokers, zoals ABN Amro, Rabobank, Alex, Binck, BNP, VEB, Belegger.nl en DFT.nl. Daarnaast verzorgt Royce P.B. Tostrams presentaties voor banken, brokers en bedrijven. Klik hier voor meer informatie.
Meer weten? Stuur een mail voor vrijblijvende informatie.

Royce Tostrams als gastspreker
Royce P.B.Tostrams geeft op uitnodiging regelmatig presentaties voor financiële instellingen, banken, scholen en/of bedrijven. Tijdens zijn presentaties gaat Royce P.B. Tostrams in op het koersgedrag van financiële markten aan de hand van technische analyse. Bijzonder is zijn presentatie over de financiële crisis, waarbij hij op heldere wijze uitleg geeft over de 4-jarige Businesscycle.

Royce P.B. Tostrams presenteert altijd interactief met zijn publiek, er is tijdens een presentatie altijd ruimte voor het beantwoorden van vragen uit het publiek. De duur en de inhoud van de presentatie kunnen in overleg worden samengesteld.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een presentatie van Royce P.B. Tostrams voor uw personeel, klanten of prospects, neem contact op via info@tostrams.nl