Zoeken:

Wie zijn wij?

Over TOSTRAMS

TOSTRAMS.nl is een beleggingssite en biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van Technische Analyse voor particuliere en professionele beleggers.

Sinds juni 2017 is TOSTRAMS.nl onderdeel van IEX Premium BV.

Wie is Royce P.B. Tostrams?

Royce P.B. Tostrams is sinds eind jaren 70 betrokken bij de financiële markten. Hij werkte o.a. bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse.

Tostrams heeft in 1999 de TOSTRAMS Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor particuliere en professionele beleggers.

Rtostrams -2016_65_rond
Royce Tostrams is hoofdredacteur van de website TOSTRAMS.nl (de grootste Technische Analyse internetsite van Nederland en België), waarin beleggers een eigen Technische Analyse researchmodule kunnen inrichten en een favorietenpagina kunnen samenstellen. Op TOSTRAMS.nl worden actief de markten gevolgd, met derivaten zoals Turbo's als extra toevoeging.

De redactie van de TOSTRAMS.nl bestaat uit:

  • Royce P.B. Tostrams, hoofdredacteur
  • Wouter Slot, senior analist
  • Jacob Tromp, technisch analist
Tostramslogo -trans
Tostrams.nl is onderdeel van IEX Premium BV

Tostrams.nl biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van Technische Analyse

 

Royce Tostrams als gastspreker

Royce P.B. Tostrams geeft op uitnodiging regelmatig presentaties voor financiële instellingen, banken, scholen en/of bedrijven. Tijdens zijn presentaties gaat Royce P.B. Tostrams in op het koersgedrag van financiële markten aan de hand van technische analyse. Bijzonder is zijn presentatie over de financiële crisis, waarbij hij op heldere wijze uitleg geeft over de 4-jarige Businesscycle.

Presentatie

Royce P.B. Tostrams presenteert altijd interactief met zijn publiek, er is tijdens een presentatie altijd ruimte voor het beantwoorden van vragen uit het publiek. De duur en de inhoud van de presentatie kunnen in overleg worden samengesteld.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een presentatie van Royce P.B. Tostrams voor uw personeel, klanten of prospects, neem contact op via info@tostrams.nl