Zoeken:

Wie zijn wij?

Over TOSTRAMS

De TOSTRAMS Groep is een beleggingsbureau en biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van Technische Analyse voor particuliere en professionele beleggers. De TOSTRAMS Groep organiseert regelmatig beleggingstrainingen, cursussen en seminars.

Sinds juni 2017 is TOSTRAMS Groep onderdeel van IEX Media Group.

Wie is Royce P.B. Tostrams?

Royce P.B. Tostrams is sinds eind jaren 70 betrokken bij de financiële markten. Hij werkte o.a. bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse.
Hij heeft landelijke bekendheid verworven door zijn wekelijkse columns voor BNR Radio, zijn tv-optredens en zijn uitspraken in landelijke dagbladen. Daarnaast is Royce Tostrams als docent verbonden aan de Financiële Academie.

Tostrams heeft in 1999 de TOSTRAMS Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor particuliere en professionele beleggers.

Coach _Royce _2 - Klein
Royce Tostrams is hoofdredacteur van de website TOSTRAMS (de grootste Technische Analyse internetsite van Nederland en België), waarin beleggers een eigen Technische Analyse researchmodule kunnen inrichten en een favorietenpagina kunnen samenstellen. In TOSTRAMS volgt de TOSTRAMS Groep actief de markten, met derivaten zoals Turbo's als extratoevoeging.

TGroup

De redactie van de TOSTRAMS Groep bestaat uit:

  • Royce P.B. Tostrams, hoofdredacteur
  • Wouter Slot, senior analist
  • Jacob Tromp, junior analist


Royce Tostrams als gastspreker

Royce P.B. Tostrams geeft op uitnodiging regelmatig presentaties voor financiële instellingen, banken, scholen en/of bedrijven. Tijdens zijn presentaties gaat Royce P.B. Tostrams in op het koersgedrag van financiële markten aan de hand van technische analyse. Bijzonder is zijn presentatie over de financiële crisis, waarbij hij op heldere wijze uitleg geeft over de 4-jarige Businesscycle.

Presentatie

Royce P.B. Tostrams presenteert altijd interactief met zijn publiek, er is tijdens een presentatie altijd ruimte voor het beantwoorden van vragen uit het publiek. De duur en de inhoud van de presentatie kunnen in overleg worden samengesteld.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een presentatie van Royce P.B. Tostrams voor uw personeel, klanten of prospects, neem contact op via info@tostrams.nl