Zoeken:


CONTACT

Deze website wordt onderhouden door TOSTRAMS Groep BV Beleggingsbureau

Medewerkers aan deze site: Justin Blekemolen, Wouter Slot, W.F.M. Steentjes, Marjan Van Bentum, Ankie Koenders en Royce P.B. Tostrams (hoofdredacteur).

Royce Tostrams, Wouter Slot en Justin Blekemolen zijn technisch analist en hebben een betaald dienstverband bij de TOSTRAMS Groep. Zij schrijven hun analyses op basis van historische koersgegevens en bronnen die zij betrouwbaar achten. Royce Tostrams, Wouter Slot en Justin Blekemolen mogen niet op korte termijn traden (daghandel) in de aandelen waarover zij schrijven. Zij kunnen posities aanhouden in de aandelen waarover zij schrijven. De TOSTRAMS Groep geeft alleen adviezen en handelt en belegt niet zelf in verschillende financiële producten. De informatie in de bijdragen van Royce Tostrams, Wouter Slot en Justin Blekemolen is bedoeld als ondersteunend bij het nemen van beleggingsbeslissingen.

Eindredactie van de website: A.M. Koenders

Vormgeving en technische infrastructuur:
R. van der Steen, A. van DeudekomArlanet BVInspiring

Grafieken:
MetastockTradestationKoersen: VWD, ProrealTime

Waarschuwing!
De TOSTRAMS Groep BV, o.a. exploitant van deze website, heeft als doelstelling het uitdragen van Technische Analyse in de breedste zin van het woord. Hiertoe verzorgt Royce P.B. Tostrams regelmatig bijdragen en columns op basis van Technische Analyse voor andere financiële internetsites. De TOSTRAMS Groep BV heeft er expliciet voor gekozen om alleen mee te werken aan professionele internetactiviteiten en serieuze websites. Citeren van deze website is toegestaan, onder vermelding van www.tostrams.nl
Het kopiëren en vermenigvuldigen van teksten en/of het inframen van berichten van TOSTRAMS.nl is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgeverij.

Tostramslogo -transTOSTRAMS Groep BV Beleggingsbureau

Per e-mail: info@tostrams.nl

Mail -icon -grijs

Tel: 0343-756545 (9-17uur)


TOSTRAMS Vermogensbeheer

TOSTRAMS Vermogensbeheer is een handelsnaam van Steentjes Vermogensbeheer B.V., die is geregistreerd als vergunninghouder van de AFM. Royce P.B. Tostrams is directielid bij Steentjes Vermogensbeheer.

Postbus 1359 - 1400 BJ BUSSUM
E-mail: vermogensbeheer@tostrams.nl

NL Belegt powered by TOSTRAMS

NL Belegt is een initiatief van Tostrams Vermogensbeheer, een handelsnaam van Steentjes Vermogensbeheer BV, die onder toezicht staat van de AFM en DNB, tevens lid van Kifid. 
www.NLbelegt.nl - info@NLbelegt.nl


Pers

Tel.: 0343-756545
Uitsluitend voor zakelijke relaties; e-mail: ankie@tostrams.nl

Algemene informatie

Geregistreerd K.v.K. te Utrecht e.o. #30171934
BTW-nummer: NL809891438
IBANnummer; NL19 INGB 0009641284
BICcode INGBNL2A

Abonnementen-informatie

Klik hier voor de abonnementsvoorwaarden