Zoeken:

CONTACT

Deze website wordt onderhouden door IEX Premium BV. TOSTRAMS.nl is sinds 2017 onderdeel van de IEX Premium BV.

Medewerkers aan deze site: Royce P.B. Tostrams (hoofdredacteur), Wouter Slot en Jacob Tromp.

Royce Tostrams, Wouter Slot en Jacob Tromp zijn technisch analist en hebben een dienstverband bij IEX Premium BV. Zij schrijven hun analyses op basis van historische koersgegevens en bronnen die zij betrouwbaar achten. Royce Tostrams, Wouter Slot en Jacob Tromp mogen niet op korte termijn traden (daghandel) in de aandelen waarover zij schrijven. Zij kunnen posities aanhouden in de aandelen waarover zij schrijven. TOSTRAMS.nl geeft alleen adviezen en handelt en belegt niet zelf in verschillende financiële producten. De informatie in de bijdragen van Royce Tostrams, Wouter Slot en Jacob Tromp is bedoeld als ondersteunend bij het nemen van beleggingsbeslissingen.

Vormgeving en technische infrastructuur:
R. van der Steen, A. van Deudekom, Arlanet BV, Inspiring

Grafieken:
MetastockTradestationKoersen: VWD, ProrealTime

Waarschuwing!
IEX Premium BV / TOSTRAMS.nl, o.a. exploitant van deze website, heeft als doelstelling het uitdragen van Technische Analyse in de breedste zin van het woord. Hiertoe verzorgt Royce P.B. Tostrams regelmatig bijdragen en columns op basis van Technische Analyse voor andere financiële internetsites. IEX Premium BV / TOSTRAMS.nl heeft er expliciet voor gekozen om alleen mee te werken aan professionele internetactiviteiten en serieuze websites. Citeren van deze website is toegestaan, onder vermelding van www.tostrams.nl
Het kopiëren en vermenigvuldigen van teksten en/of het inframen van berichten van TOSTRAMS.nl is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgeverij.

Tostramslogo -transTOSTRAMS.nl

Per e-mail: info@tostrams.nl

Algemene informatie

Geregistreerd K.v.K. te Utrecht e.o. #30171934
BTW-nummer: NL809891438
IBANnummer; NL19 INGB 0009641284
BICcode INGBNL2A

Abonnementen-informatie

Klik hier voor de abonnementsvoorwaarden