Azerion plaatst met succes voor 50 miljoen euro aan obligaties
Beeld: Azerion

Azerion plaatst met succes voor 50 miljoen euro aan obligaties

(ABM FN-Dow Jones) Azerion heeft 50 miljoen euro aan senior gedekte obligaties met variabele rente heeft kunnen plaatsen bij gekwalificeerde institutionele beleggers. Dit maakte de onderneming woensdag bekend.

De plaatsing is onderdeel van een obligatieprogramma van in totaal 300 miljoen euro. Het uitstaande totale hoofdbedrag onder de obligaties bedraagt nu 215 miljoen euro. De obligaties werden afgenomen door voornamelijk institutionele beleggers gevestigd in de Scandinavische markten, Europa en de VS, en werden geplaatst tegen een prijs van 100,75 procent van de nominale waarde.

“We zijn blij met de succesvolle obligatie-uitgifte en de steun die we hebben ontvangen van bestaande en nieuwe obligatiebeleggers. De opbrengsten zullen onze voortdurende focus op de groei van ons platform en de uitvoering van onze strategie ondersteunen”, aldus CFO Ben Davey van Azerion.

Het aandeel Azerion daalde woensdagmiddag 1,7 procent naar 1,58 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!