Deutsche Bank verhoogt koersdoel DSM-Firmenich
Beeld: DSM-Firmenich

Deutsche Bank verhoogt koersdoel DSM-Firmenich

(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Bank heeft vrijdag het koersdoel voor DSM-Firmenich verhoogd van 125,00 euro naar 130,00 euro, met handhaving van het koopadvies. Dit bleek uit een rapport van de bank.

De beleggersdag van 3 juni bevestigde het vertrouwen dat Deutsche Bank heeft in het ‘winstmomentum’ van het bedrijf en vooral het ‘executievermogen’ van het management, hetgeen cruciaal is voor een herwaardering van het aandeel, volgens de analisten.

Het strategische plan en de doelstellingen van het speciaalchemiebedrijf lopen tot en met 2028, wat voor sommige beleggers wel erg toekomstgericht is. Deutsche Bank benadrukte echter dat het management zich sterk inzet om al in het lopende jaar resultaten te boeken.

De inspanningen van het management zijn onder meer gericht op kostenbesparingen en een sterke focus op het realiseren van autonome groei, ondersteund door synergieën, innovatie, portfolio-upgrades en aantrekkende marktomstandigheden, aldus Deutsche Bank. 

Het aandeel DSM-Firmenich sloot donderdag in Amsterdam op 98,52 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!