Beursblik: wat zorgen over timing hybrid bonding van Besi
Beeld: ABM Financial News

Beursblik: wat zorgen over timing hybrid bonding van Besi

(ABM FN-Dow Jones) Er zijn was zorgen over de timing van de adoptie van hybrid bonding, vooral bij smartphones. Dit stelden analisten van UBS woensdag in een rapport, na een beleggersdag van Besi in het Oostenrijkse Radfeld.

Volgens de bank waren de verwachtingen in de presentatie van Besi wat "conservatiever". Mogelijk dat de adoptie niet in 2025, maar in 2026 plaatsvindt.

Toch lijken de analisten zich niet al te veel zorgen te maken. Sowieso is timing lastig, zeggen zij, en Besi heeft afgelopen kwartaal al orders ontvangen voor tablets en voor high end smartphones. "Dat is veelbelovend", aldus UBS. Hybrid bonding, een techniek om zogeheten die's te stapelen en te verbinden, bijvoorbeeld geheugen aan een processor, zal van Besi "een winnaar op lange termijn" maken, verwachten de analisten.

Verder bleven de doelstellingen van Besi volgens UBS grotendeels ongewijzigd, wat betekent dat de aanpassingen aan de analistenconsensus ook beperkt zullen blijven. 

UBS heeft een koopadvies op Besi met een koersdoel van 128,00 euro.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!