vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee
Beursblik: weinig kans op hoger bod op Majorel
Beeld: ABM Financial News

Beursblik: weinig kans op hoger bod op Majorel

(ABM FN-Dow Jones) De kans is klein dat er een hoger bod zal komen op Majorel dan het bod van 30,00 euro per aandeel van Teleperformance. Dit oordeelde Berenberg donderdag. 
 
Majorel sprak vorig jaar al met mogelijke fusiepartners, met name Sitel, en daarom gelooft analist Wolfgang Specht dat de kans op een hoger bod klein is.

Grote aandeelhouders Bertelsmann en Saham, die beide, 39,5 procent van de aandelen bezitten, hebben hun aandelen al definitief aangemeld onder het bod. Er lijken geen mededingingsproblemen te spelen in deze gefragmenteerde markt, dus de meeste andere aandeelhouders zullen ook wel akkoord gaan met de overname, denkt Berenberg.

Berenberg heeft een koopadvies en koersdoel van 30,00 euro op Majorel. Het aandeel noteert donderdag iets onder het bod op 28,95 euro.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!