vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee
Omzetgroei voor RELX
Beeld: RELX Plc

Omzetgroei voor RELX

(ABM FN-Dow Jones) RELX is dit jaar naar eigen zeggen goed begonnen en heeft de onderliggende omzet bij alle vier de onderdelen zien oplopen. Dit meldde het dataconcern donderdag in een tussentijds handelsbericht over de eerste drie maanden van het jaar.

RELX gaf bij deze trading update verder geen concrete getallen.

Outlook

RELX bevestigde donderdag de outlook voor dit jaar en verwacht een verdere groei van het onderliggende operationeel resultaat en de omzet te voorzien, die boven de historische trends zal liggen. Daardoor zal de aangepaste winst per aandeel sterk groeien, denkt RELX.

Bij Risk en het tijdens de coronacrisis sterk geplaagde Exhibitions verwacht de onderneming een sterke onderliggende omzetgroei, bij Legal en Scientific, Technical & Medical groei van de onderliggende omzet boven de historische trends.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!