vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee
Beursblik: Barclays haalt RELX van kooplijst
Beeld: RELX Plc

Beursblik: Barclays haalt RELX van kooplijst

(ABM FN-Dow Jones) Barclays heeft het advies voor het aandeel RELX verlaagd van Overwogen naar Gelijkgewogen met een koersdoel van 25,85 pond. Dit bleek dinsdag uit een analistenrapport van de Britse bank, waarin de keuze verschoof naar meer cyclische aandelen.

Barclays ziet voor dit jaar voor het dataconcern verder geen zorgen, ofschoon wisselkoerseffecten wel enige tol zullen eisen en waardoor de taxaties voor de winst per aandeel voor dit jaar met 4 procent zijn verlaagd, aldus de bank.

Barclays verlaagde ook de taxaties voor Wolters Kluwer met 4 procent, maar hield dit aandeel wel op Overwogen. Wolters zou volgens de bank de verwachtingen wel eens kunnen overtreffen. Hier is het koersdoel 120,00 euro.

Het aandeel RELX noteerde dinsdag op een rood Damrak 0,3 procent lager op 27,28 euro. Wolters Kluwer daalde 0,1 procent naar 99,78 euro.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!