Aanmeldingstermijn fusie DSM en Firmenich verlengd
Beeld: ABM Financial News

Aanmeldingstermijn fusie DSM en Firmenich verlengd

(ABM FN-Dow Jones) De aanmeldingstermijn voor de fusie tussen DSM en Firmenich is verlengd. Dit maakten beide partijen maandagochtend bekend.

Aandeelhouders van DSM konden hun aandelen aanvankelijk tot en met 31 januari aanbieden onder het bod, maar deze periode wordt nu verlengd tot minstens 7 maart en uiterlijk 11 april. Reden voor de verlenging is dat beide partijen nog niet de benodigde goedkeuring van toezichthouders hebben gekregen voor hun fusieplannen.

DSM en Firmenich hebben vooralsnog geen zorgen vanuit toezichthouders gezien. Daarom denken beide partijen dat goedkeuring tegen 7 maart haalbaar is. Het enige risico is volgens hen dat dan nog niet de goedkeuring vanuit India binnen is. De toezichthouder is sinds oktober vorig jaar op zoek naar een nieuwe voorzitter. Pas als deze is gevonden, kan een transactie zoals die tussen DSM en Firmenich worden goedgekeurd.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!