Nedap levert meer klantentechnologie aan lululemon
Beeld: Nedap

Nedap levert meer klantentechnologie aan lululemon

(ABM FN-Dow Jones) Nedap gaat het Amerikaanse lululemon atheletica ook klantentechnologie buiten de Verenigde Staten leveren. Dit maakte het technlologiebedrijf uit Groenlo donderdag bekend, zonder financiële details te vermelden.

Het gaat om de zogeheten RFID-technologie die beschikbaar komt voor de wereldwijd ruim 600 winkels van lululemon. Met deze technologie kan volgens Nedap de beschikbaarheid van producten in de winkels worden geoptimaliseerd.

In augustus 2022 begon lululemon al met de implementatie van iD Cloud in haar Noord-Amerikaanse winkels. Het project werd in september afgerond toen alle winkels live gingen. lululemon zal begin 2023 doorgaan met de uitrol van Nedap iD Cloud naar Europa, het Midden-Oosten, Afrika en de Aziatisch-Pacifische regio.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!