vergrootglas monitor grafiek omhoogMarkt Monitor
Word abonnee

IEXProfs

 1. Must read: Piekinflatie goed voor aandelen

  Als er tenminste geen recessie achteraan komt. Plus: de balans van de ECB is flink gekrompen en 120 jaar beurs in een grafiek.

 2. Must read: Energie en tech moeten het in 2023 doen

  Plus: Aegon AM blikt optimistisch vooruit, rally stopt weer na de jaarwisseling, beleggen is vooral geduld hebben, het einde van bitcoin, en méér.

 3. Must read: Inflatie daalt fors

  Plus: Oplichters bewonderd, industrie-aandelen spotten met beurswijsheid, slim recessiebeleggen, sentiment is belangrijker dan winst, spreid ook met thema's, en méér.

 4. Must read: De beurs is niet de economie

  Plus: vier kansrijke sectoren, obligatiemarkten zijn te negatief, beleggen is niet gokken - maar, ECB verhoogt tot 3%, en meer.

 5. Must read: Pas op voor nieuwe correctie!

  Plus: zeldzame Chinese protesten, koersverlies is niet zomaar goedgemaakt, daar komt India, bloeiende mijnbouwers, problemen in de cryptomarkt, en méér.

 6. Must read: 's Nachts beleggen loont

  Beleggers worden meer beloond voor het aanhouden van hun posities tussen slot en opening. Plus: geen zorgen meer om Italië, gokken op sportuitslagen en de lessen van de jonge Buffett.

 7. Must read: Succesvol beleggen in recessietijden

  Plus: de twee gezichten van 2023, slapende reus India wordt wakker, actieve fondsmanagers zijn ook mensen, kansen voor kernenergie, en meer.

 8. Must read: Goed nieuws van het inflatiefront

  Plus: kansen met cyclische consumentenaandelen, liever obligaties dan aandelen, de problemen van Big Tech, 'de woningmarkt is gezond', en meer.

 9. Must read: Tech doet niet mee aan de rally

  Plus: de megatrends van Pictet, saaie aandelen zijn goed, blijf optimistisch, koersdrama Tesla, Japan moet oppassen, en méér.

 10. Must read: Energy en banken nemen techstokje over

  Plus: mooie kansen voor aandelen EM, hogere rentes zijn niet de oplossing, bonds forever, 100 quotes van Munger, en méér.

 11. Must read: De Fed kan het rustiger aan doen

  Dan snelle hiken hoeft niet. Plus: de beste overnames aller tijden en de balans van de Fed is al kleiner.

 12. Must read: Saaie aandelen zijn mooie aandelen

  Plus: passief heeft niet langer de voorkeur, beleg als een duif, dit is het beste instapmoment sinds 2010, beleggers mijden tech, en méér.

 13. Must read: Dat was de bear market?

  Plus: Grondstoffenrally op komst, de rentevisie van ABM AMRO, fossiel x duurzaam, het probleem met de inzet van AI, en méér.

 14. Must read: allemaal positieve beleggingsberichten

  Plus: 2023 wordt zeker beter dan 2022, dé reden om contrair te beleggen, Nederlandse banken ondergewaardeerd, onrust op cryptomarkt, en meer.

 15. Must read: Obligaties verslaan aandelen

  Plus: prognose 60/40-portefeuille flink verbeterd, twee positieve marktindicatoren, ETF's leveren meer op, bitcoin kan nog 20% extra omlaag, en méér.