IEX Beleggersdag 2024: De analisten van Tostrams zijn erbij!

IEX Beleggersdag 2024: De analisten van Tostrams zijn erbij!

Ook dit jaar organiseert IEX de Beleggersdag in Theater Spant! te Bussum. Net als de voorgaande edities zijn de analisten van Tostrams ook nu weer van de partij. In twee verschillende sessies bespreken technisch analisten Royce Tostrams en Wouter Slot de laatste stand van zaken op de beurs en bekijken waar de beste kansen voor het komende jaar liggen.

Royce Tostrams - It giet oan: het begin van een nieuwe bullmarkt

‘It giet oan’ klinkt een beetje raar, zo vlak voor de langste dag van het jaar. Maar de Elfstedentocht zie ik als de metafoor voor de volgende bullmarkt. Voor het doorgaan van de Elfstedentocht moest het ijs op de gehele route minimaal 15 centimeter dik zijn.

Ook voor de komende bullmarkt is het ijs uitstekend uitgehard. Ik denk dat we pas aan het begin van de komende bullmarkt staan, werkelijk alle technische seinen staan op groen. Zelden in mijn carrière als technisch analist heb ik zoveel positieve signalen tegelijkertijd gezien.

 

Wouter Slot - Een Technische Blik op Beleggen:
Vooruitzichten voor het tweede halfjaar 2024

Technisch analist Wouter Slot bespreekt op basis van TA de laatste stand van zaken op de financiële markten en levert u duidelijke handvatten om u zo goed mogelijk te positioneren voor het tweede gedeelte van dit beursjaar.

We bevinden ons nog steeds in een meerjarige bullmarkt en veel belangrijke indices hebben recentelijk nieuwe all-time highs bereikt, wat het vertrouwen in de markten verder versterkt.

Daarnaast bevinden we ons in een Amerikaans verkiezingsjaar, een periode die historisch gezien vaak gepaard gaat met stijgende koersen. De combinatie van deze factoren biedt een unieke en gunstige omgeving voor beleggers.

Aan de hand van technische analyse beoordeelt Wouter in welke sectoren en bij welke aandelen de beste kansen liggen.

 

Beleggersdag 2024

De IEX Beleggersdag vindt plaats op 28 juni en is hét beleggersevenement van het jaar. In een gevarieerd programma hoort u live van diverse CEO’s van Nederlandse beursfondsen wat hun plannen zijn, krijgt u tips van Nederlands beste beleggingsexperts en doet u in workshops nieuwe inhoudelijke kennis op waar u als belegger direct uw voordeel mee kunt doen. De presentatie is in handen van journalist Jort Kelder.

Wilt u verzekerd zijn van een plekje op de IEX Beleggersdag 2024? Reserveer dan alvast tickets via de onderstaande link. Wacht hiermee niet te lang, want de capaciteit van Spant is beperkt en alle voorgaande edities waren ruim van tevoren uitverkocht. Bovendien profiteren snelle beslissers nog van een aantrekkelijke vroegboekkorting!

Meer weten over de IEX Beleggersdag? Bekijk nu de website.

Meld u aan voor de Tostrams dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 
Tostrams.nl

Auteur: Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl